RREC wereldwijd


Het hoofdkantoor van de RREC is gevestigd in Paulersbury, Engeland. In 1957 is de club opgericht  en bestond toen uit 11 leden. In 2007 werd haar vijftigjarig bestaan stijlvol gevierd. Op dit moment telt de club ca 10.000 leden. Zowel eigenaren als niet-eigenaren van een Rolls-Royce of Bentley kunnen lid worden. Leden komen uit alle lagen van de bevolking en uit de meeste landen van de wereld.

Met een terechte reputatie op het gebied van vriendelijkheid en ongedwongenheid kunnen leden gelijkgestemde enthousiasten ontmoeten en met hen ervaringen, adviezen en belevenissen uitwisselen over hun automobielen die tot de beste in de wereld behoren. Om deze reden zijn er in de club veertig regionale afdelingen en zijn er voor elk van de gemaakte modellen  - van Silver Ghost tot Silver Shadow - autoregisters. In de autoregisters worden diensten verleend en autoritten georganiseerd die specifiek gericht zijn op de eigenaren van een van de modellen van Rolls-Royce en Bentley. De RREC heeft een formele licentie van de Rolls-Royce organisatie en wordt erkend door en heeft een uitstekende samenwerking met Rolls-Royce Motor Cars Limited en Bentley Motors Limited.   

Elk lid ontvangt elke 2 maanden het clubblad (de Bulletin), ca 70 pagina's, geheel in kleur geïllustreerd. Het blad omvat historische en technische artikelen en geeft een beeld van al de activiteiten van de club. Daarnaast verschijnt er maandelijks een advertentieblad (de Advertiser) welke een breed beeld geeft van Rolls-Royce en Bentley automobielen en onderdelen daarvan, die te koop worden aangeboden.

<