Onze voorjaarsmeeting was dit jaar op 2 en 3 April.

Er deden 17 leden en 7 auto’s aan mee.
Wij waren uitgenodigd door ons clublid Anton van Dijke voor het Rolls Royce en Bentley weekend bij het Classic Parc museum in Boxtel. Speciaal voor dit weekend waren er een aantal Rolls Royce’s en Bentley’s tentoongesteld, waaronder een Silver Ghost uit 1909.
Na de koffie met gebak kregen wij een exclusieve rondleiding van Anton door het museum en achter de schermen.
Na deze rondleiding vertrokken wij voor een tocht door het Brabantse land (met dank aan Olaf van Kuylenburg die deze rit heeft uitgezet). Na ongeveer 2 uur kwamen wij aan bij hotel ‘de Ruwenberg’ in Sint Michelsgestel. Dit hotel is rond 1330 als kasteel gebouw, hetgeen aan de entree nog een beetje te zien is. Na een aantal renovaties is het in 1852 eerst een school geweest, later een seminarie en na de laatste verbouwing werd het een hotel.
Na het diner, een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt reden wij, via een omweg. terug naar Classic Parc. Het bezoek aan de enige kamelenmelkerij van Europa kon niet door gaan, omdat er nog een groep geland stond. Helaas was ook het programma bij Classic Parc om oranisatorische reden last minute aangepast, maar met life muziek en een lekker zonnetje konden wij alle auto’s, ook van concurrerende clubs bekijken. Nadat zij voor hun trip waren vertrokken zijn ook wij huiswaarts gegaan.
Anton van Dijke dank je wel voor het organiseren van dit weekend!
Paul Schoorl.


<