Rosmalen, 18 en 19 maart,  British CARS & Lifestyle

Twee dagen beurs met heel veel Engelse dingen. Variërend van groot tot klein, oud en nieuw, voor dames en heren. Het kan gezegd, de belangstelling van de heren ging vooral uit naar de auto's.

De RREC stond weer gezellig bij onze Hooper vrienden, Toni, Harold en Kim. Eén Bentley en meerdere Rolls Royces waren present, het merendeel was zelfs te koop.                                                                                                                        Voor een aantal clubleden begon het al op de donderdag, auto's afleveren. Een voordeel was wel dat ze dan op vrijdag niet in een lange rij hoefden te wachten tot de lift beschikbaar was. We hebben ook clubleden die verder kijken dan hun neus lang is. De lange motorkap met daarop een Lady en zij hadden ook andere merken meegenomen. Er was zelfs een auto waarbij je de gaten mocht tellen.  Er was serieus belangstelling voor!

Binnen de stand was het bureau wel het centrale punt. De ontmoetingsplek waarbij koffie met wat lekkers, water en wijn, paaseitjes en een goed gesprek enkele mogelijkheden waren. Er werd dankbaar gebruik van gemaakt.

De auto's werden ondertussen door het publiek bewonderd, bekeken, betast, besproken en gefotografeerd.

De gehele bovenverdieping werd gevuld door auto's en toebehoren / accessoires. Liefdevol tentoongesteld. Een enkele om aandacht vragende carrosserie, zelfs op een mooi tapijt. Bij onze clubvrienden heb ik dat nog nooit gehoord of gezien.       

Beneden was het aanbod iets breder. Auto's jawel, maar dan zowel groot als klein, en echt klein voor de grote verzamelaars. Maar ook in woord en geschrift en zelfs in zilver.

De dames konden snuffelen tussen kleding, tassen en hoedjes. Oude of nieuwe hebbedingetjes. Warme dingetjes als sjaals om te dragen of vachten om op te zitten en zelfs glinsterende dingetjes. Dit alles onder het genot van echte livemuziek waarbij de uitvoerende artiesten mijns inziens nog wel wat te wensen overlieten. Nou ja, mocht het de dames te veel worden dan konden ze zich altijd nog terugtrekken op het terras.

Een geslaagd weekend en voor een aantal clubleden ook weer een drukke maandag in het vooruitzicht, tenslotte moeten de auto's ook weer naar huis.

Hartelijk dank aan een ieder die aan deze dagen een bijdrage heeft geleverd. Zonder inzet zouden deze evenementen niet mogelijk zijn.

<